Ήρθε η μέρα να πω “Addio” στο 2013. Τη χρονιά που συνέβησαν οι μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μου. Καλές ή κακές δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά σίγουρα περίεργες και μεγάλες αλλαγές!

Αποφάσεις πάρθηκαν, βαλίτσες φτιάχτηκαν, φίλοι αποχαιρετίστηκαν, υποσχέσεις δόθηκαν, άλλες τηρήθηκαν άλλες ξεχάστηκαν.

Το ’13 έφυγαν από τη ζωή μου πρόσωπα αγαπημένα και εμφανίστηκαν από το πουθενά καινούρια να γεμίσουν το κενό. Φίλοι σκορπίστηκαν σε όλα τα μέρη του πλανήτη και γω που ήμουν πάντα εκτός Ελλάδας επέστρεψα εδώ χωρίς να το περιμένω.

Το ’13 ένιωσα πολλή μοναξιά, έντονη χαρά, μεγάλη θλίψη και πολύ μελαγχολία. Αλλά κοιτάω μπροστά, έχω έτοιμη τη βαλίτσα σε μια γωνιά -για παν ενδεχόμενο- και σχεδιάζω το μέλλον, όπου και να είναι αυτό. Ελλάδα ή όχι, με ή χωρίς παρέα.

Ένα είναι σίγουρο πως έχω πολλή όρεξη για καινούρια, δημιουργικά πράγματα και νέες αναζητήσεις!

Καλή χρονιά σε όλους! Ας αφήσουμε πίσω το 2013 και ας ελπίσουμε πως το 2014 θα είναι καλύτερο! Στο χέρι μας είναι άλλωστε να το κάνουμε καλύτερο!

Addio 2013! Benvenuto 2014! Be nice to us please

*Η ακριβής έννοια της λέξης addio είναι …στο Θεό! Οι Ιταλοί τη χρησιμοποιούν είτε όταν ξέρουν πως δε θα ξαναδούν κάποιον είτε όταν  κάτι/κάποιος ολοκληρώνεται/πεθαίνει. 

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

1 Comment

  1. Pingback: Adiós 2014 | Travelstories from my world

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link