• No products in the cart.
Top
  >  T-stories Approves   >  Διαμονη   >  Ξενοδοχεια   >  FISCARDONNA SUITES: όταν η φιλοξενία είναι… γυναίκα!

Να τι παθαίνεις όταν έξω μυρίζει σιγά-σιγά άνοιξη και συ σκέφτεσαι τις επόμενες εξορμήσεις και κοιτάς φωτογραφίες από τα προηγούμενα ανοιξιάτικα ταξίδια! Για την ακρίβεια, καθισμένη στο μπαλκόνι ονειρεύομαι το Σαββατοκύριακο που πέρασα στην Κεφαλονιά και ομολογώ πως θέλω να επιστρέψω και φέτος, ίσως κάνοντας το γύρω του νησιού με ιστιοφόρο αυτή τη φορά! Χμ! Για να δούμε!

Έφτασα στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Φισκάρδο, μέσα Μαΐου. Η κατάλληλη περίοδος για να έχω όλη την περιοχή μόνο για μενα! Ηλιόλουστη ημέρα, ελάχιστοι ξένοι τουρίστες και μερικοί ντόπιοι καθισμένοι στα ταβερνάκια δίπλα στο λιμάνι.

Χαμογέλασα. Το μέρος μού θύμιζε την αγαπημένη  μου Ιταλία. Τα χρώματα, η φινέτσα, τα πλακόστρωτα και γυαλισμένα δρομάκια, όλα βγαλμένα από έναν πίνακα ζωγραφικής στον οποίο ο καλλιτέχνης είχε βάλει όσα περισσότερα χρώματα μπορούσε. Την πολύχρωμη αυτή παλέτα συμπλήρωναν οι ροζ και φούξια μπουκαμβίλιες που κρέμονταν από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα των σπιτιών.

Αφού έβγαλα μερικές φωτογραφίες και ανέβασα και τις αντίστοιχες στο Instagram, κατευθύνθηκα προς το ξενοδοχείο που θα με φιλοξενούσε, το Fiscardonna Luxury suites, ένα πανέμορφο Boutique Hotel κυριολεκτικά στο κέντρο του Φισκάρδο!

Η υποδοχή

Σε πολλά luxury ξενοδοχεία η υποδοχή είναι αρκετά επίσημη και σχεδόν ψυχρή, κάτι που μπορώ να πω ότι με βρίσκει σχεδόν αντίθετη γιατί αν ο σκοπός των καταλυμάτων είναι να κάνουν τον επισκέπτη να αισθανθεί σαν στο σπίτι του, αυτή η τόσο επίσημη υποδοχή κάθε άλλο παρά άνετα σε κάνει να νιώθεις. Έτσι, όταν φτάνοντας στο Fiscardonna μας υποδέχτηκε ο ένας από τους γιους της οικογενείας ευγενικά αλλά θερμά και χωρίς περιττή σοβαροφάνεια, ήξερα πως η παραμονή μου στο Φισκάρδο ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς.

Το δωμάτιο

Το δωμάτιό μας με το όμορφο όνομα Μαρία-Αθηνά ήταν όπως ακριβώς το είχα δει στις φωτογραφίες του site.

Τέλειο coco-mat king size κρεβάτι το οποίο τέσταρα κάνοντας την αγαπημένη μου πλέον βουτιά: #tstoriesbedaddiction, τεράστιο χώρο για να καθίσεις και να πιεις το εσπρεσάκι σου ή το κρασί σου (ναι ναι, στο δωμάτιο υπάρχει τόσο καφετιέρα Dolce Gusto όσο και Wine Bar), φοβερό μπάνιο με τζακούζι και υδρομασάζ και φυσικά travel συσκευασίες προϊόντων Κορρές.

Αγαπημένη μου λεπτομέρεια στο δωμάτιο, το απίστευτο φωτιστικό με τον χάρτη 😉 ενώ ομολογώ πως ένα επιπλέον plus της συγκεκριμένης σουίτας ήταν τα πολλά παράθυρα που φώτιζαν το χώρο και η θέα στο όμορφο πλακόστρωτο σοκάκι το οποίο έβλεπε στη θερινή κατοικία του ποιητή Νίκου Καββαδία.

Αν θες να δεις και τις υπόλοιπες παροχές του δωματίου μπες εδώ: Maria-Athena suite

Το πρωινό

Καθώς το ξενοδοχείο ήταν ακόμα πολύ καινούριο και δεν είχαν διαμορφωθεί όλοι οι χώροι του, το πρωινό μας το απολαύσαμε με θέα θάλασσα σε όμορφο μπαλκονάκι παραλιακής καφετέριας η οποία συνεργάζεται με το ξενοδοχείο, ενώ οι φυσικοί χυμοί με τα φρέσκα φρούτα, τις μαρμελάδες και το γιαούρτι με μέλι ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να πάρουμε ενέργεια και να ξεκινήσουμε την ημέρα μας δυνατά!

Τα αξιοθέατα

Πέρα από το ίδιο το μέρος το οποίο αξίζει να ανακαλύψετε περπατώντας στα στενάκια του, πρέπει να επισκεφθείτε το όμορφο χωριουδάκι Άσσος, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά ενώ για τις βουτιές σας ψάξτε την κρυφή παραλία Δαφνούδι, νομίζω είναι μόλις 5 λεπτά από το Φισκάρδο (από τις αγαπημένες μου) ενώ 18 χιλιόμετρα πιο μακριά θα βρεθείτε στην πασίγνωστη και φυσικά εντυπωσιακή παραλία του Μύρτου.

Για άλλες ιδέες διαβάστε το κείμενό μου για την Κεφαλονιά εδώ!

*Ευχαριστώ το Fiscardonna Luxury Suites και την Katsouris Travel που μου έκαναν μια πολύ όμορφη εισαγωγή στην Κεφαλονιά, ένα νησί που πάντα ήθελα να επισκεφθώ αλλά δεν τα είχα καταφέρει νωρίτερα! 

Fiscardonna Luxury Suites
Tel: +30 26711 00817
Φισκάρδο

Comments

comments

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

post a comment