• No products in the cart.
Top
  >  Ιστοριες   >  Σκεψεις   >  Mary Rules   >  Μη κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά

Το Γενάρη που μας πέρασε, η Adi Zarsadias μια Φιλιππινέζα globetrotter, όπως χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της, έγραψε ένα  πολύ ωραίο κείμενο στη Huffington Post με τίτλο «Don’t date a girl who Travels». Εκείνο το κείμενο με έβρισκε τόσο σύμφωνη που το έστειλα σε φίλους, σε γνωστούς και πρώην με υποσημείωση «Αυτό θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ».

Έξι μήνες μετά, καθισμένη στη βεράντα του σπιτιού μου και έχοντας μόλις μιλήσει με ένα άνθρωπο που μοιράστηκε μαζί μου για αρκετά χρόνια την αγάπη μου για τα ταξίδια και μου έφερε μνήμες και όμορφες στιγμές στο μυαλό, αναρωτήθηκα γιατί είμαι μόνη μου, για την ακρίβεια αναρωτήθηκα γιατί δεν είμαι ακόμα μαζί του. Και τα έβαλα κάτω. Και τότε μου ήρθε στο μυαλό το παραπάνω άρθρο της Adi. Και κατάλαβα.

Και είπα να σου τα πω και σενα. Για να καταλάβεις και συ. Και να μη λες ότι δε σε προειδοποίησα.

maria

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά  γιατί  κανένα δώρο δε θα την ικανοποιήσει ποτέ. Εκτός αν εμφανιστείς μπροστά της με εισιτήρια στο χέρι και της ζητήσεις να φύγετε για κάπου μαζί.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά γιατί έχει μάθει να λειτουργεί αυτόνομα. Θα σε πάρει τηλέφωνο μετά από 2-3 μέρες που δεν απαντάει στα τηλέφωνά σου μόνο και μόνο για να σου πει πως έφυγε για ΣΚ στο Μιλάνο και θεώρησε πως δε χρειαζόταν να σε ειδοποιήσει νωρίτερα.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά  γιατί αλλάζει γνώμη γρήγορα και βαριέται εύκολα. Τη μια μέρα θα την ακούσεις να λέει πως θα ήθελε να δουλεύει στο τμήμα marketing μεγάλης πολυεθνικής στη Νέα Υόρκη και την επόμενη μέρα να δουλεύει σε ένα beach bar στην Ταϋλάνδη.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά  γιατί θα βαρεθείς να ακούς για εκείνη την προσφορά που βρήκε online για ένα 3ήμερο στη Βαρκελώνη, για τη φορά που κάηκε από τον ήλιο της Μαγιόρκα και για το απίστευτο παγωτό σε ένα στενάκι της Ρώμης.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά αν ψάχνεις τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Σίγουρα όλα τα παραπάνω δε θα τα βρεις μαζί της. Δε θα μπορέσει να σου τα προσφέρει και  φυσικά μη μπεις στη διαδικασία να πεις «εγώ θα την αλλάξω».  Είσαι χαμένος από χέρι!

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά γιατί θα προτιμήσει να μη βγει μαζί σου για ποτό ώστε να κάνει οικονομία για το ταξίδι που έχει προγραμματίσει τον επόμενο μήνα.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά γιατί δε θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα στο χαρακτήρα της. Κατάθλιψη γιατί έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς να μπει σε αεροπλάνο, χαρά γιατί φεύγει για 2ήμερο roadtrip, ξανά στεναχώρια γιατί  έχασε το τελευταίο lowcost εισιτήριο μιας ταξιδιωτικής προσφοράς.

Μην κάνεις σχέση με κοπέλα που ταξιδεύει συχνά γιατί της αρέσει να μιλάει με αγνώστους. Γιατί της αρέσει να βλέπει ταινίες χωρίς υπότιτλους ώστε να εξασκεί τη γλώσσα. Γιατί αργεί  να έρθει στο ραντεβού σας μόνο και μόνο  επειδή ξεχνιέται  στο βιβλιοπωλείο, στον όροφο με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Γιατί θα βαρεθείς να τη βλέπεις να σημειώνει τις σκέψεις της στο travelbook της. Γιατί θέλει να αλλάζει συχνά παραστάσεις. Γιατί δεν έχει σταθερή διεύθυνση. Γιατί θέλει να εξελίσσεται και να μετακινείται συνεχώς.

Αν παρόλα αυτά κάνεις σχέση μαζί της, να θυμάσαι πως την καρδιά της δε θα καταφέρεις να την κλέψεις ποτέ, την έχει κλέψει πριν από σενα το ίδιο το ταξίδι!

Comments

comments

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

post a comment