…Με καλεί που λες η πεταλούδα του Αιγαίου και γω φυσικά δε μπορώ να της το αρνηθώ!

Ξέρεις ότι αγαπώ να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω solo – μόνη μου, νέα μέρη. Είναι και κάποιες φορές όμως που προτιμώ να ταξιδεύω με φίλους και όταν αυτοί οι φίλοι είναι και travel bloggers, τότε το ταξίδι αποκτά αμέσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια από το τελευταίο μας ταξίδι (σε Κρήτη και Λήμνο), μαζευτήκαμε και πάλι, η Μαρία – mylandingrunway.com, ο Μάνος – tripment.net, ο θεσσαλονικιός της παρέας Κώστας- runvel.gr και εγώ (tstories.gr μην  ξεχνιόμαστε!) για να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφιές της Αστυπάλαιας. Αυτή τη φορά στην ομάδα μας θα είναι και η δημοσιογράφος Διονυσία η οποία εκπέμπει και μέσα από το blog της ομάδας Carnetdevoyage.gr.

Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει Τετάρτη 12/7 και θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή 16/7.

Σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε μαζί με την Αντιδήμαρχο της Αστυπάλαιας, Μαρία Καμπούρη, όλες τις ομορφιές αυτού του ιδιαίτερου νησιού το οποίο συνδυάζει μαγευτικά τοπία, θρησκεία, ιστορία και γεύσεις να γλείφεις τα δάχτυλά σου! Μάθαμε μάλιστα ότι υπάρχουν κρυμμένες παραλίες αλλά και ξεχωριστά ποτά που πρέπει να ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε… και φυσικά θα το κάνουμε! Θα δοκιμάσουμε τα πάντα, θα εξερευνήσουμε κάθε κρυφή γωνιά του νησιού και ο καθένας ξεχωριστά θα μεταφέρει τις δικές του εμπειρίες από το νησί.

Και επειδή ήδη κάποιοι από εσάς μου στείλατε στο Instagram ότι περιμένετε πώς και πώς πληροφορίες, ακολουθήστε το hashtag μου #TstoriesDiscoversGreece  αλλά και το #MyAstypalea και ζήστε μαζί μου το ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος!

Another day another island. All packed for the island of #Astypalea thanks to @dimosastypalea's invitation to explore this beautiful island of the Dodecanese complex. The Dodecanese islands are situated in the southeastern Aegean Sea and is a group of Greek islands known for their medieval castles, Byzantine churches and green landscape. Follow the hashtag #MyAstypalea for more 👋💙 —- Από το ένα νησί στο άλλο. Αυτή τη φορά ετοιμάζομαι για την Αστυπάλαια μαζί με μερικούς ακόμη #greektravelbloggers και φίλους. Ακολούθησε το ταξίδι μας στα παρακάτω hashtag: #MyAstypalea & #TstoriesDiscoversGreece

A post shared by MARIA KOFOU • Tstories ✈️ (@travelstoriesfromyworld) on

Ώρα για να ετοιμάσω βαλίτσα. Τα λέμε στην Αστυπάλαια!

Μάθε περισσότερα για το νησί και εδώ

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link