• No products in the cart.
Top
  >  Ιστοριες   >  Σκεψεις   >  Μικρες Χαρες   >  ΤΟ #Tstories έγινε 3 χρονών!
3yearsTstories

Άλλοι καταλαβαίνουν το πέρασμα του χρόνου κοιτώντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη, άλλοι βλέποντας τα αγαπημένα πρόσωπα γύρω τους να μεγαλώνουν και άλλοι μετρώντας τα μέρη που έχουν πάει και που έχουν αφήσει πίσω τους. Εγώ ανήκω στην τρίτη κατηγορία.

Μετράω τα χρόνια με βάση τις μετακομίσεις, τις αλλαγές δουλειάς και φυσικά τα μέρη τα οποία επισκέπτομαι. ‘Έτσι και τώρα που σου γράφω, έκανα τους υπολογισμούς μου και είδα πως το blogάκι μου γίνεται 3 χρονών!

Τρία χρόνια πριν ξεκίνησα να γράφω  σε αυτό το blog καθισμένη στο τρένο Desenzano -Milano. Διαδρομή που έκανα καθημερινά για 3 μήνες, 4 ώρες την ημέρα. Εκεί μου ήρθε η έμπνευση, κάτι δηλαδή σαν ανάγκη να αρχίσω να καταγράφω online όλα όσα έβλεπα να συμβαίνουν γύρω μου. Και αυτό θέλω να στο τονίσω, ειδικά σε σενα που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου blog.

Μην κάνεις το λάθος να το ξεκινήσεις επειδή είναι μόδα, επειδή βλέπεις ότι όλοι γύρω σου μιλάνε για τους bloggers, επειδή έτσι θα εξασφαλίσεις δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες. Και αν πάλι το κάνεις, μη βιαστείς να δώσεις τίτλο, ταμπέλα σε αυτό που κάνεις. Άσε τους άλλους να κρίνουν τη δουλειά σου και αν σου αρέσει ο δρόμος που πηγαίνεις, τότε προσδιόρισέ τον, βάλτου τίτλο και ταμπέλα.

Εγώ μόλις πριν 1 χρόνο έγραψα στην προσωπική μου κάρτα τη φράση “travel blogger”. Μέχρι πριν απλά έλεγα πως έχω ένα ταξιδιωτικό blog μέσα στο οποίο καταγράφω και συγκεντρώνω σκέψεις και ιστορίες. Ήταν κάτι δηλαδή που ξεκίνησα για την πάρτη μου, για να ικανοποιήσω τη δική μου προσωπική ανάγκη και αυτό είναι το μυστικό. Με ό,τι και να καταπιάνεσαι να το κάνεις γιατί το αγαπάς και το πιστεύεις εσύ, όχι οι άλλοι. Μόνο έτσι θα είσαι αυθεντικός, μόνο έτσι θα εξελιχθείς και θα εξελίξεις αυτό που έχεις στα χέρια σου.

3yearsTstories

Επειδή όμως δε θέλω να σε κουράζω και επειδή θέλω αυτό το γιορτινό ποστ να είναι ευχάριστο θα σταματήσω τις συμβουλές και θα γυρίσω σε αυτό που έγραψα στην αρχή. Τη ζωή μου τη μετρώ με βάση τα ταξίδια μου.

Τρία χρόνια πριν, ξεκινούσα αυτό εδώ το blog καθισμένη μέσα σε ένα τρένο στο Βορρά της Ιταλίας. Τρία χρόνια πριν σταματούσα τη δουλειά μου στο Μιλάνο και ξεκινούσα να δουλεύω στη Brescia. Τρία χρόνια πριν κάνοντας αίτηση για νταντά στην Αυστραλία, μου προέκυψε δουλειά σε VIP πρόσωπο στην Ελλάδα. Τρία χρόνια πριν και έχοντας ήδη ζήσει άλλα 3 χρόνια στην Ιταλία, άφηνα τη ζωή μου εκεί και επέστρεφα Αθήνα.

Δύο χρόνια πριν, ξεκινούσα να εργάζομαι στο χώρο της digital επικοινωνίας στην Αθήνα και συνειδητοποιούσα πως παρόλο που μου αρέσει πολύ, τα ταξίδια μου γεμίζουν τη ζωή πολύ περισσότερο. Δύο χρόνια πριν, άλλαζα το όνομα του blog, από TrainStories έγινε TravelstoriesFromyWorld. Δύο χρόνια πριν, αποφάσισα πως την αγάπη μου για τα ταξίδια πρέπει να την περάσω και στους γύρω μου.

Ένα χρόνο πριν, τέτοιες ημέρες ετοιμαζόμουν για Παναμά, Καραϊβική και Κολομβία. Ένα χρόνο πριν, έβαλα στόχο να δώσω ώθηση στους γύρω μου να ταξιδεύουν συχνότερα. Ένα χρόνο πριν ονειρευόμουν τον Υπερσιβηρικό.

Και να’μαι τώρα. Τρία χρόνια μετά να γιορτάζω μαζί με το Tstories. Να γιορτάζω για τα ταξίδια που κατάφερα να κάνω και για όλα τα επόμενα που βρίσκονται στη λίστα μου. Να γιορτάζω για όλα εκείνα τα emails που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα τα οποία μου λένε πως βοήθησα τον Ν. την Ε., τον Θ, τη Μ. κτλ να πάρουν απόφαση να κάνουν εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν. Να’μαι εδώ να γιορτάζω την επιστροφή μου από το ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό και το ταξίδι μου στην Ινδία που με βοήθησε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου.

Δεν έχω κάτι να μου υποσχεθώ, άλλωστε με τον εαυτό μου τα έχουμε πει, ειδικά στη Μογγολία βαρέθηκα να τον ακούω. Σε σένα όμως που με διαβάζεις καιρό ή μόλις μια μέρα, σήμερα σου υπόσχομαι πως παρέα θα ταξιδέψουμε παντού. Πως αυτά που θα γράφω εδώ θα συνεχίσουν να μην είναι απομιμήσεις, να μην είναι φιλτραρισμένα και δήθεν. Θα συνεχίσουν να είναι ειλικρινείς σκέψεις, καταγραφή συναισθημάτων, περιγραφή ταξιδιών και στιγμών με ανθρώπους που γνωρίζω ταξιδεύοντας. Και θυμήσου, φέτος θα πάμε παρέα ένα βήμα πιο πέρα. Θα χρειαστώ όμως τη βοήθειά σου! Σύντομα θα μάθεις περισσότερα.

Σου έχω όμως και κάτι ακόμα…

Γιορτάσουμε παρέα τα 3 χρόνια του Travelstories Fromy World  με ταξιδιάρικο διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει μία εβδομάδα!  Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη τελειώσει, σου δίνω 2 εισιτήρια πρώτης θέσης με την αγαπημένη Hellenic Seaways για να πας ταξιδάκι στο Αιγαίο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις σε comment κάτω από το συγκεκριμένο Post το νησί που θες να επισκεφθείς και…. καλή σου επιτυχία!

Tanti Auguri Tstoriessss <3 (Γεννήθηκε στην Ιταλία είπαμε, μην ξεχνιόμαστε)

3yearststories

Comments

comments

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

post a comment