• No products in the cart.
Top
  >  T-stories Approves   >  Lifestyle   >  Last minute ιδέες δώρων για τους travel lovers

Είσαι της τελευταίας στιγμής; Δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα και δεν κατάφερες ακόμα να ψωνίσεις τα δώρα της Πρωτοχρονιάς και των εορταζόμενων;

Είσαι δικός μου! Επειδή και γω είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και μόλις που κατάφερα να κάνω τα τελευταία ψώνια για τα δώρα των φίλων μου, σου συγκέντρωσα παρακάτω μια λίστα με ιδέες για ταξιδιάρικα, φιλικά προς το περιβάλλον, δωράκια τα οποία θα κάνουν χαρούμενους όχι μόνο τους ταξιδιάριδες φίλους σου αλλά και το… περιβάλλον μας!

Το να έχεις φίλους που αγαπούν τα ταξίδια, τελικά είναι το πιο εύκολο πράγμα για να επιλέξεις δώρα. Χάρτες, ταξιδιωτικοί οδηγοί, travel size συσκευασίες, σακίδια, βαλίτσες, υδρόγειοι. Οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες.

Φέτος όμως επέλεξα μεταξύ των δώρων που αγόρασα, να διαλέξω  και δώρα φιλικά προς το περιβάλλον γιατί κακά τα ψέματα, αν εμείς οι ίδιοι δεν αρχίσουμε να προστατεύουμε τη γη μας, τη φύση… κανείς δε θα το κάνει για εμάς.

Ξεκινάμε;

Travel Bookstore

Αν βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας, πετάξου στο αγαπημένο μου ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο και ψώνισε για τους αγαπημένους σου κάποιον ταξιδιωτικό οδηγό από ένα μέρος που ξέρεις ότι ονειρεύονται να επισκεφθούν. Είναι ένα καλό motivation για να  το βάλουν στόχο και να ταξιδέψουν μέχρι εκεί τη νέα χρονιά.

Εναλλακτικά, μπορείς να τους ψωνίσεις και κάποιο άλλο βιβλίο με travel inspiration ή ακόμα και μια υδρόγειο σφαίρα-φωτιστικό για να “ταξιδεύουν” νοερά κάθε φορά που την κοιτούν ή την ανάβουν.

TaPandaBamboo

Σου έχω ξαναπεί πως είναι σημαντικό να αρχίσουμε να προσέχουμε περισσότερο τη χρήση πλαστικού που κάνουμε στην καθημερινότητά μας αλλά και στα ταξίδια μας. Μια πολύ όμορφη, χρηστική και παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον ιδέα είναι το σετ φαγητού από τα παιδιά της ομάδας TapandaBamboo. Αγάπησα τα μπαμπού καλαμάκια τους που έχουν προσωπικό μήνυμα για τον παραλήπτη.

Pharmadvice.gr

Στην ίδια λογική της μείωσης του πλαστικού είναι και η συγκεκριμένη αγορά από το φαρμακείο Pharmadvice. Μπορείς να πεταχτείς στο φυσικό τους κατάστημα και να αγοράσεις για τους ταξιδιώτες φίλους σου τα οικολογικά θερμός Chilly’s που εγώ προσωπικά έχω αγαπήσει και τα χρησιμοποιώ σε κάθε μου ταξίδι.

TaPandaBamboo

Από την ίδια εταιρεία μπορείς να προμηθευτείς και να κάνεις δώρο στις φίλες σου τα οικολογικά καθαριστικά pads προσώπου τόσο για τα ταξίδια τους αλλά και για την κάθε μέρα που επιστρέφουν σπίτι τους και πρέπει να αφαιρέσουν μακιγιάζ και τοξίνες της ημέρας.

Caudalie 

Αν ΄έχεις στο μυαλό σου να κάνεις δωράκι κάποιο προϊόν ομορφιάς, εδώ θα σου προτείνω τη γιορτινή συσκευασία από την Caudalie. Και μοναδικής ποιότητας προϊόντα και με οικολογική συνείδηση. Οι συσκευασίες τους είναι eco-designed. Τσέκαρέ τες!

Benefit Cosmetics

Δωράκι 2 σε 1 από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Benefit Cosmetics. Ταξιδιάρικη συσκευασία με θέμα το camping η οποία πέρα από το ότι κρύβει μέσα travel συσκευασίες για τα ταξίδια μας, η συσκευασία στην οποία βρίσκονται τα προϊόντα είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα μικροπραγματάκια που φέρνουμε από τα ταξίδια μας.

Prigipo

Δωράκι που θα μείνει στο χέρι του φίλου ή της φίλης σου όλο το χρόνο, το πολύ όμορφο και παράλληλα τόσο απλό και γλυκό φυλακτό TWOGETHER για το 2020 από την αγαπημένη Prigipo.  Προλαβαίνεις να κατέβεις στο κέντρο της Αθήνας και να το αγοράσεις κατευθείαν από το εργαστήρι τους. Εγώ το φοράω ήδη στο χέρι μου!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου έχει φτάσει. Αν δεν έχεις ακόμα ψωνίσει τα τελευταία δωράκια της χρονιάς, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Έχουμε και τόσες ονομαστικές γιορτές άλλωστε την επόμενη εβδομάδα!

Happy shopping & Happy New Year!

Comments

comments

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager