Με αφορμή το ταξίδι μου στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο Κάιρο σε λίγες ημέρες, ψάχνοντας έπεσα πάνω σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά της EGYPTAIR την οποία είπα να μοιραστώ μαζί σου!

Αν σκέφτεσαι και συ να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας μέσα στους επόμενους μήνες, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή  να κλείσεις εισιτήρια.

Γιατί;

Γιατί η EGYPTAIR ανακοίνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά! Άκου να δεις… Ή μάλλον διάβασε!

Για την περίοδο 26 Μαρτίου έως και 22 Ιουνίου 2017, η συγκεκριμένη αεροπορική έχει 20% έκπτωση για όλους τους προορισμούς του δικτύου της, στις  πτήσεις από Αθήνα και με  ενδιάμεση στάση το Κάιρο.

Ενώ για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)
Τέλειο;;;

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 21 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου 2017 για όλες τις κατηγορίες των θέσεων (Economy και Business).

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site της αεροπορικής www.egyptair.com.

Υ.Γ: Εγώ σε μια εβδομάδα θα βρεθώ για δεύτερη φορά Κάιρο και για πρώτη φορά Αλεξάνδρεια! Ακολούθησε το ταξίδι μου στα social: Instagram, Facebook

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link