Είναι αυτή η ημέρα του χρόνου. Ή μήπως είναι πιο σωστό να πω… η βραδιά της χρονιάς;

Όπως και να έχει, για εμένα η βραδιά των βραβείων Τουρισμού (Tourism Awards) είναι μια βραδιά που κάθε χρόνο μου επιβεβαιώνει πως η επιλογή μου να ασχοληθώ με τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα ήταν μακράν η καλύτερη απόφαση που έχω λάβει ποτέ!

Ένας από τους πιο σημαντικούς, δημιουργικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της χώρας μας γεμάτος αξιόλογους ανθρώπους, νέα concept και όλο πιο ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες!

Με σύνθημα «an experience worth sharing», οι παρουσιαστές έδωσαν χρώμα και ρυθμό σε μια βραδιά που ξεκίνησε με cocktails και συνεχίστηκε με ένα μενού τριών πιάτων με γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.

Δώδεκα κατηγορίες, πολλά βραβεία και υπέροχες ομάδες ανθρώπων με όραμα και όνειρά που γίνονται πραγματικότητα με επιμονή και υπομονή με ένα και μοναδικό σκοπό: την ανάδειξη και την εξέλιξη της Ελλάδας μας.

Ως travel blogger είμαι πολύ χαρούμενη που έχω συνεργαστεί ήδη με μερικούς από τους νικητές της βραδιάς, οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όραμά και τα όνειρά τους αλλά αυτή τη στιγμή τα βλέπουν να μεγαλώνουν, να γίνονται γνωστά σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά έχουν καταφέρει να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην προώθηση του Τουρισμού της χώρας μας.

Συγχαρητήρια λοιπόν!  Τα λέμε και πάλι σε ένα χρόνο!

Δες τα αντίστοιχα κείμενά μου από τις συνεργασίες με: τη VisitMeteora.travel, το Dinner in the Sky Athens και τη Marketing Greece

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link