Θες να πεταχτείς από την μία παραλία του νησιού στην άλλη αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να περιμένεις το επόμενο καραβάκι της γραμμής. Φτάνεις Πειραιά και έχεις χάσει το πλοίο ή σου τη “βάρεσε” τελευταία στιγμή και θες να πας αλλού. ‘Εχεις σημειώσει μια φανταστική απόμερη παραλία στο τάδε νησί και δεν ξέρεις πώς να την προσεγγίσεις;

Υπάρχει μια απίθανη νέα εφαρμογή η οποία είναι ό,τι τα taxi apps/εφαρμογές ιδιωτικής μετακίνησης αλλά για τη θάλασσα. Ναι ναι. Θαλάσσιο prive taxi app! Πόσο καταπληκτική ιδέα!

Η εφαρμογή αυτή λέγεται SeaAround και σκοπό της έχει να διευκολύνει όλους εμάς που ταξιδεύουμε στα νησιά μας και χρειαζόμαστε μετακινήσεις last minute χωρίς να πρέπει να σταθούμε στην ουρά ή να κοιτάμε τα δρομολόγια των καραβιών της γραμμής χωρίς να υπάρχει αύριο.

Η διαδικασία είναι απλή, μπαίνεις στο application διαλέγεις αν θέλεις να κάνεις ταξίδι/tour ή απλά μετακίνηση, βάζεις λιμάνι αναχώρησης και προορισμού, ημερομηνία, νούμερο ατόμων και έτσι απλά στέλνεις το αίτημά σου. Όπως και στα αντίστοιχα taxi apps, θα δεις τα διαθέσιμα σκάση, τους ιδιοκτήτες του, τα κόστη και στο τέλος θα επιβεβαιώσεις την κράτησή σου. Εύκολα και χωρίς ουρές.

Η εφαρμογή αυτή όμως, όπως είναι λογικό, ενδιαφέρει και τους καπετάνιους/skipper κτλ γιατί μπορούν μέσα από μια εξίσου εύκολη διαδικασία, να δηλώσουν εκεί το σκάφος τους και τη διαθεσιμότητά τους και να εργάζονται κανονικά ανάλογα με τα requests των ταξιδιωτών!

Γεια! ¡Hola desde la isla Astypalea!Στιγμές relax από τη μονοήμερή μας με την Astypalea VIP Yachting στις παραλίες της Αστυπάλαιας! https://tstories.gr/anakalyptontas-tin-astypaleaAstypalea Island #MyAstypalea Drone: Manos Lianopoulos

Posted by Travelstories From My World on Mittwoch, 26. Juli 2017

 

Εγώ ομολογώ πως αυτή την εφαρμογή- και γενικότερα όλη την ιδέα- τη βρίσκω πολύ έξυπνη και πραγματικά λειτουργική και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε!

Και όπως λένε και τα παιδιά της ομάδας SeaAround, “it’s like building roads on the sea…”

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link