Το είδα πριν από λίγο στη Guardian και την ίδια στιγμή στην αγαπημένη μου Huffington Post Greece και μπήκα να δω τι ισχύει!

Η γερμανική εταιρεία Flixbus, η οποία ειδικεύεται σε ταξίδια με λεωφορείο σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, μόλις λάνσαρε ΤΗΝ απίστευτη προσφορά!

Με μόλις 99 ευρώ μπορείς να ταξιδέψεις με τα λεωφορεία της σε 5 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης σε διάστημα 3 μηνών από την αγορά του εισιτηρίου σου! Ναι, σου λέω!

amsterdam-tstories

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες και 900 προορισμούς (πόλεις και χωριά) και επιτέλους να πραγματοποιήσεις αυτό το roadtrip που τόσο ήθελες αλλά δεν καταφέρατε να συντονιστείτε ποτέ με την παρέα σου.

Hello there #TstoriesItaly

A post shared by MARIA KOFOU • Tstories ✈️ (@travelstoriesfromyworld) on

Προς το παρόν τα λεωφορεία δεν ξεκινάνε από την Αθήνα και γενικότερα η Ελλάδα δεν είναι ακόμα μέσα στο πλάνο των μεταφορών ΑΛΛΑ, έψαξα τις κοντινότερες και φθηνότερες πόλεις για να σου προτείνω πώς μπορείς να επωφεληθείς από την απίστευτη αυτή προσφορά.

Μπορείς να πετάξεις πολύ οικονομικά μέχρι τη Ρώμη ή τη Μπρατισλάβα και από εκεί να ξεκινήσεις το ταξίδι σου με τα λεωφορεία της Flixbus. Πόσο τέλειο; Όχι πες! Είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι!

Εγώ ήδη το σκέφτομαι. Το 2017 άλλωστε είναι πολύυυυ κοντά!

tstories-bratislava

 

Comments

comments

Author

Travel Blogger & solo traveler | Digital PR & Community Manager

Write A Comment


Κάνε εγγραφή για να ταξιδεύουν πρώτα σε σένα τα νέα του travel blog tstories.gr!
Ταξιδιωτικοί οδηγοί, ιδέες για ταξίδια και τρόποι για να αποταμιεύσεις για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και σκέψεις και inspiration για το πρώτο σου solo ταξίδι! Όλα εδώ!

Happy Travels!
close-link